Τα σημερινά ματς της Super League

Τα σημερινά ματς της Super League

ΠΑΟ-Πλατανιάς, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονή Απόλλων τα σημερινά ματς - Ο ΠΑΟ παίζει στις 19:30, ο Ατρόμητος υποδέχεται τους Γιαννιώτες στις 17:15, ενώ το παιχνίδι της Καλλονής ξεκινά στις 15:00

Τα σημερινά ματς της Super League
Να πετύχει το τρία στα τρία (δηλαδή τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες) θα επιδιώξει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά. Οι πράσινοι προέρχονται από νίκη επί του Πανιωνίου (1-0), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας με 3-1.
Το παιγνίδι Παναθηναϊκός - Πλατανιάς ξεκινά στις 19:30 και τα εισιτήρια κοστιζουν από 10 μέχρι 25 ευρώ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2.

Η 21η αγωνιστική ξεκινά με τον αγώνα Καλλονή-Απόλλων που ξεκινά στις 15:00 το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 5 ευρώ (το ακριβότερο κοστίζει 15 ευρώ). Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2.
Κλείσιμο

Στο γήπεδο του Περιστερίου στις 17:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 5 μέχρι 15 ευρώ και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης