Δυνατά για Κουρμπέλη η ΑΕΚ

Δυνατά για Κουρμπέλη η ΑΕΚ

Ο 20χρονος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης να θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές

Δυνατά για Κουρμπέλη η ΑΕΚ
Η περίπτωση του 20χρονου Δημήτρη Κουρμπέλη απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον 20χρονο παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Το  ενδιαφέρον για την απόκτησή του από το εξωτερικό και ειδικά από τη Φούλαμ είναι εμπόδιο, όμως  δεν αποτρέπει τους «κιτρινόμαυρους» από το να παρακολουθούν την υπόθεση και να είναι έτοιμοι να κινηθούν. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα μέσα του Αυγούστου και θα φανεί αν η πρόταση που είχαν κάνει οι Άγγλοι (900.000 ευρώ +30% ποσοστό μεταπώλησης) θα ισχύσει.

Κλείσιμο
Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ο Κουρμπέλης βλέπει τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Ραπίντ, ο Κουρμπέλης σχεδόν αρνήθηκε ότι έχει «εμμονή» με το εξωτερικό και άφησε ανοιχτό το θέμα της «Ένωσης».

Σε ανάλογο μήκος κύματος  ήταν και όσα έλεγε σε συμπαίκτες του και πλέον δεν είναι  λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι πιθανότητες της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον παίκτη έχουν αυξηθεί.
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης