ΚΚΕ: Η κυβέρνηση διατηρεί άθικτες τις λεόντειες συμφωνίες

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση διατηρεί άθικτες τις λεόντειες συμφωνίες

Τέλος στην αβεβαιότητα και τη χρεοκοπία του λαού θα βάλει η πραγματική ρήξη και σύγκρουση με το σύστημα που γεννά τη διαφθορά και τη διαπλοκή, αναφέρει το κόμμα του Περισσού

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση διατηρεί άθικτες τις λεόντειες συμφωνίες
«Η κυβέρνηση και στα έργα υποδομής συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, διατηρεί ουσιαστικά άθικτες τις λεόντειες συμφωνίες υπέρ των κατασκευαστικών ομίλων. Οι όποιες εξαγγελίες για τα διόδια δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι πρόκειται για έργα πανάκριβα για το λαό, ο οποίος πληρώνει για την κατασκευή τους και θα συνεχίσει να πληρώνει και για τη λειτουργία τους» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υποδομών.

«Τέλος στην αβεβαιότητα και τη χρεοκοπία του λαού δεν θα βάλει ούτε η αντιλαϊκή συμφωνία, με το ακόμα σκληρότερο μνημόνιο και το νέο δάνειο, που η κυβέρνηση φορτώνει στο λαό, ούτε βέβαια η στρατηγική της Ε.Ε. και η ανάπτυξη προς όφελος του κεφαλαίου, αλλά η πραγματική ρήξη και σύγκρουση με το σύστημα που γεννά τη διαφθορά και τη διαπλοκή, στο οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήδη προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης