Στη Θεσσαλονίκη απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου

Στη Θεσσαλονίκη απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου

Για την ομιλία του πώην πρωθυπουργού προετοιμάζεται το επιτελείο του Κινήματος, καθώς ο κ. Παπανδρέου επιδιώκει να αυξήσει την εκλογική του επιρροή στη βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, για να ξορκίσει για ακόμα μία φορά την επιλογή του Μνημονίου. Μετά τις δύο διαδοχικές τηλεοπτικές του συνεντεύξεις,χθες και σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου στις σκληρές και αναγκαίες αποφάσεις που έλαβε την περίοδο 2009-2011 ο ίδιος προκειμένου η χώρα να διασωθεί. Η ρητορική του Κινήματος εστιάζει στα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή και προσπαθεί να σταλεί το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής ηγεσίας μετά τις 25 Ιανουαρίου. Υπογραμμίζουν από το Κίνημα και ότι η επόμενη Βουλή πρέπει να έχει πλειοψηφία προοδευτικών δυνάμεων, αλλά και πως το Κίνημα μπορεί να πραγματοποιήσει «κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο. Μάλιστα, μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ δεν απέκλεισε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να απαντά, όμως, ξεκάθαρα σε σχετική ερώτηση. Οπως τόνισε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει απλά θα σκίσουμε τα μνημόνια, σημαίνει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα από τα αίτια που δημιούργησαν την κρίση. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου εστιάζει το λόγο του και στην ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, παρουσιάζοντας, μάλιστα, λεπτομέρειες για το πως μπορεί να δοθεί λύση, χρησιμοποιώντας το “χαρτί” της απογείωσής του το 2011-2012, καθώς εξαιτίας του PSI τα 2/3 είναι στα χέρια των εταίρων και όχι στις αγορές.

Κλείσιμο
Η κεντρική ομιλία του προέδρου του Κινήματος, θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 το απόγευμα, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης