Καμίνης: Αν μπορούσα θα έδινα την αντιδημαρχία στον Σακελλαρίδη

Καμίνης: Αν μπορούσα θα έδινα την αντιδημαρχία στον Σακελλαρίδη

Υπέρ της συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Αθηναίων τάχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων 

Καμίνης: Αν μπορούσα θα έδινα την αντιδημαρχία στον Σακελλαρίδη
Εάν προβλεπόταν ο Γιώργος Καμίνης θα έδινε θέση αντιδημάρχου στον επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τόνισε ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων. 

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Καμίνης δήλωσε: «Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης δεν μας επιτρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα στον κ. Σακελλαρίδη. Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της συνεννόησης».

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην πορεία που χαράσσει για τη δεύτερη θητεία του, κάνοντας λόγο για «μια νότα σταθερότητας σε μια περίοδο ασταθή».
Κλείσιμο

«Η προηγούμενη θητεία ήταν μικρή, λιγότερη από 3,5 χρόνια και σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλες κρίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 70% των δημάρχων δεν επανεξελέγησαν» σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Αναφερόμενος στη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην πρωτεύουσα, ο κ. Καμίνης είπε ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να έχει κανείς σοβαρές αντιρρήσεις γι' αυτό. «Δε θα λειτουργεί το 2015, αλλά το 2016 ναι», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο τέμενος, παρατήρησε: «Είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος για 600 ανθρώπους».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης