Ιερόσυλοι «χτύπησαν» δυο εκκλησίες στην Αχαΐα

Ιερόσυλοι «χτύπησαν» δυο εκκλησίες στην Αχαΐα

Ο ένας από τους δύο δράστες συνελήφθη μετά την κλοπή που διέπραξε μέρα- μεσημέρι

Ιερόσυλοι «χτύπησαν» δυο εκκλησίες στην Αχαΐα
Τις εκκλησίες της Αχαΐας έβαλαν στο μάτι οι ιερόσυλοι, αλλά στις δυο εισβολές που έκαναν δεν αποκόμισαν παρά μικρής αξίας λεία. Μάλιστα, στη μια από τις δυο περιπτώσεις ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά την κλοπή που διέπραξε μέρα- μεσημέρι.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος αποπειράθηκε να παραβιάσει το παγκάρι σε ένα παρεκκλήσι ναού στην Πάτρα, δεν τα κατάφερε και άρπαξε μόνο ένα χρυσό αφιέρωμα από μια εικόνα. Ωστόσο, την ώρα που έβγαινε από το εκκλησάκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και το τάμα που βρέθηκε στην τσέπη του παραδόθηκε στον νεωκόρο της εκκλησίας. Ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια και ανακρίνεται για άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Κλείσιμο
Στην δεύτερη περίπτωση, οι δράστες στάθηκαν πιο τυχεροί, αλλά... όχι αρκετά! Αφού παραβίασαν τον φεγγίτη μιας εκκλησίας στα Σαγέικα Αχαΐας, διέρρηξαν το παγκάρι όπου όμως βρήκαν μόλις 25 ευρώ. Κατάφεραν, ωστόσο να διαφύγουν χωρίς να εντοπιστούν και οι αστυνομικοί του τμήματος Κάτω Αχαΐας που ανέλαβαν την προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία  για κλοπή σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης