Νεαροί «νταήδες» τα έβαλαν με αστυνομικούς

Νεαροί «νταήδες» τα έβαλαν με αστυνομικούς

Ο μεθυσμένος οδηγός και οι δυο φίλοι, που ήταν και οπλισμένοι, προσπάθησαν να το παίξουν «σκληροί»

Νεαροί «νταήδες» τα έβαλαν με αστυνομικούς
Ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν ένα Ι.Χ. φορτηγό με επιβάτες τρεις νεαρούς έκανε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να το σταματήσουν για να το ελέγξουν στους Σοφάδες Καρδίτσας. Όμως, ο μεθυσμένος οδηγός και οι δυο φίλοι, που ήταν και οπλισμένοι, προσπάθησαν να το παίξουν “σκληροί”!

Όταν οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να βγουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο, εκείνοι άρχισαν να τους βρίζουν και μάλιστα έσπρωξαν βίαια με τα χέρια τους έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τους ακινητοποιήσουν οι υπόλοιποι και να τους βάλουν χειροπέδες. Η έρευνα στο φορτηγό αποκάλυψε ότι οι τρεις νεαροί ήταν οπλισμένοι με έναν σιδερολοστό και δύο μαχαίρια!

Κλείσιμο
Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, από το οποίο διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ενώ δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης και το φορτηγό ήταν ανασφάλιστο! Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε σε όλους δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια και αντίσταση, του απήγγειλε κατηγορίες και για σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης