Ένας 42χρονος είχε καταδικαστεί για ψευδορκία και ένας 32χρονος Αλβανός για παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια
Μάνος Τσαγκαράκης
Ο τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε έναν 42χρονο Έλληνα στα Τρίκαλα, αποκάλυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ψευδορκία, υπεξαίρεση και απόπειρα απάτης.
Ο φυγόποινος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος διέταξε να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση και να εξαγοράσει την ποινή για να αφεθεί ελεύθερος ή να την εκτίσει.
*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 32χρονος Αλβανός όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας για παράνομη είσοδο στην χώρα, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.