Πρέβεζα: Μετέφερε με λεωφορείο ένα κιλό χασίς

Πρέβεζα: Μετέφερε με λεωφορείο ένα κιλό χασίς

Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για απόπειρα μεταφοράς μεταναστών
Μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες μπήκε σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα – Αθήνα ένας 30χρονος Αλβανός, που είχε τις αποσκευές του γεμάτες... χασίς το οποίο σκόπευε να διακινήσει! Όμως, το ταξίδι του πήρε απότομο τέλος στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Το μπλόκο που είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας για την διενέργεια ελέγχων, σταμάτησε το λεωφορείο και όσα μετέφεραν οι επιβάτες ερευνήθηκαν εξονυχιστικά. Έτσι, βρέθηκε η αποσκευή του 30χρονου, που είχε μέσα μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 65 γραμμαρίων και άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πρέβεζας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Οι αστυνομικοί ερευνούν το κινητό του για να βρουν αυτούς με τους οποίους επικοινωνούσε για τη διακίνηση του παράνομου φορτίου του.

*** Για διακίνηση ναρκωτικών άσκησε δίωξη ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου σε έναν 24χρονο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην πόλη της Ζακύνθου. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,2 γραμμαρίων, δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης