Ζευγάρι πήγε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων «φορτωμένο» με σφαίρες
Ο άντρας παραδέχθηκε ότι οι σφαίρες του ανήκαν και δήλωσε ότι υπηρετεί ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού - Δεν εξήγησε επαρκώς σε τι θα του χρησίμευαν οι σφαίρες
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, όταν το ειδικό μηχάνημα ακτίνων έδειξε καθαρά ότι στην τσάντα με τον φορητό υπολογιστή που είχε παραδώσει μία 32χρονη Ελληνίδα η οποία επρόκειτο να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την Αθήνα υπήρχαν… σφαίρες!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αμέσως την 32χρονη η οποία δικαιολογήθηκε ότι οι συνολικά 25 σφαίρες πιστολιού διαμετρήματος 40 χιλιοστών που βρέθηκαν δεν ανήκαν στην ίδια, αλλά στον 37χρονο σύντροφό της που και αυτός συνελήφθη. Ο άνδρας παραδέχθηκε ότι οι σφαίρες του ανήκαν και δήλωσε ότι υπηρετεί ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν διαθέτει το όπλο, αλλά δεν εξήγησε επαρκώς σε τι θα του χρησίμευαν οι σφαίρες και θα οδηγηθεί μαζί με τη φίλη του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ασφάλειας των συγκοινωνιών. Στο μεταξύ, διατάχθηκαν έρευνες στα σπίτια του ζευγαριού στα Ιωάννινα και την Αθήνα.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.