«Φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Χανιά

«Φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Χανιά

Ο 51χρονος ιδιοκτήτης του Ίντερνετ καφέ απουσίαζε όταν έγινε ο έλεγχος και αναζητείται, ενώ στο μαγαζί κατασχέθηκαν 268 ευρώ προερχόμενα από το παράνομο παιχνίδι

«Φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Χανιά
Έφοδο σε ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στα Χανιά έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και έπιασαν στα πράσα τρεις θαμώνες που έπαιζαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις Έλληνες παίκτες ηλικίας 60, 42 και 36 χρόνων, καθώς και δύο γυναίκες που εμφανίζονταν ως προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, μια 39χρονη Ελληνίδα και μια 31χρονη Ρουμάνα, οι οποίες τους είχαν επιτρέψει τη διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Κλείσιμο
Ο 51χρονος ιδιοκτήτης του Ίντερνετ καφέ απουσίαζε όταν έγινε ο έλεγχος και αναζητείται, ενώ στο μαγαζί κατασχέθηκαν 268 ευρώ προερχόμενα από το παράνομο παιχνίδι, ένας φορητός υπολογιστής με χειριστήριο, μια ηλεκτρονική συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών και δέκα οθόνες, δέκα πληκτρολόγια, δέκα χειριστήρια και δέκα κεντρικές μονάδες σταθερών υπολογιστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης