Διέρρηξαν πέντε σπίτια και έκλεψαν λάδι και εργαλεία

Διέρρηξαν πέντε σπίτια και έκλεψαν λάδι και εργαλεία

Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές ή απόπειρες

Διέρρηξαν πέντε σπίτια και έκλεψαν λάδι και εργαλεία
Για λίγες ώρες δεν συνελήφθησαν τα τρία μέλη μιας σπείρας Ελλήνων που είχαν διαρρήξει πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και είχαν αρπάξει λάδι και γεωργικά εργαλεία, καθώς όταν εξιχνιάστηκε η δράση τους είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σε βάρος των τριών ανδρών ηλικίας 20, 23 και 35 χρόνων που δρούσαν από τις 20 Δεκεμβρίου, σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα δικογραφία για κλοπές και διαβιβάστηκε  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές ή απόπειρες.

Κλείσιμο
Οι δράστες απέτυχαν να διαρρήξουν δυο σπίτια σε περιοχές των Δήμων Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, ενώ από άλλα δυο και ένα αγροτεμάχιο είχαν αρπάξει 150 κιλά ελαιολάδου, ραβδιστικές βέργες, ένα αλυσοπρίονο, μια ραβδιστική μηχανή, πανιά για τη συλλογή της ελιάς και άλλα γεωργικά εργαλεία, συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

*** Τέσσερα δοχεία με λάδι προσπάθησε να κλέψει από μια πολυκατοικία στην Καβάλα στην οποία τρύπωσε ένας 32χρονος Έλληνας, όμως έγινε αντιληπτός και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν αμέσως, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης