Κρήτη: Στο λιμάνι Ηρακλείου τσάκωσαν ζευγάρι Ρουμάνων διαρρηκτών

Κρήτη: Στο λιμάνι Ηρακλείου τσάκωσαν ζευγάρι Ρουμάνων διαρρηκτών

Ηταν έτοιμοι να διαφύγουν με το πλοίο της γραμμής

Κρήτη: Στο λιμάνι Ηρακλείου τσάκωσαν ζευγάρι Ρουμάνων διαρρηκτών
Λίγη ώρα μετά την εισβολή τους στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, το ζευγάρι των Ρουμάνων κακοποιών που είχαν αρπάξει τις οικονομίες της εντοπίστηκε από τους λιμενικούς στο λιμάνι του Ηρακλείου ενώ ήταν έτοιμοι να διαφύγουν με το πλοίο της γραμμής.

Ο 29χρονος διαρρήκτης και η 28χρονη ομοεθνής σύντροφος και συνεργός του  συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου, όπου ομολόγησαν ότι είχαν «βουτήξει» 300 ευρώ από το σπίτι της 74χρονης γυναίκας. Όμως, τα 1.710 ευρώ που είχε πάνω του ο νεαρός και κατασχέθηκαν, έστρεψαν τις έρευνες και σε άλλες υποθέσεις.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι στις 28 Δεκεμβρίου είχαν τρυπώσει και στο σπίτι ενός 70χρονου  σε άλλη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και ένα κινητό συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενο για κλοπή, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχαν εμπλοκή και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης