Νιγηριανός είχε πάνω από έξι κιλά χασίς

Νιγηριανός είχε πάνω από έξι κιλά χασίς

Από το Κιλκίς ξεκίνησαν οι των αστυνομικών της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, σε μια αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης έφτασαν ώσπου να εντοπίσουν έναν 37χρονο Νιγηριανό

Νιγηριανός είχε πάνω από έξι κιλά χασίς
Από το Κιλκίς ξεκίνησαν οι των αστυνομικών της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, σε μια αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης έφτασαν ώσπου να εντοπίσουν έναν 37χρονο Νιγηριανό που ετοιμαζόταν να διακινήσει περισσότερα από έξι κιλά χασίς στην παράνομη αγορά.

Ο Αφρικανός εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω σε μια περιφραγμένη αγροτική έκταση, όπου καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου εκατοστών και στον ίδιο χώρο έκρυβε συσκευασίες με έξι κιλά και 258,8 γραμμάρια αποξηραμένων δενδρυλλίων και 143 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Κλείσιμο
Στην κατοχή του Νιγηριανού και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και300 ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών.

*** Σε αγροτική περιοχή της Αχαΐας, συνελήφθη ένας 49χρονος στον εξωτερικό τοίχο της αγροικίας του οποίου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών εννέα δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους τριών μέτρων, τα οποία πότιζε με λάστιχο συνδεδεμένο σε παροχή ύδρευσης της αγροικίας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης