Άστατος παραμένει ο καιρός

Άστατος παραμένει ο καιρός

Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 30 βαθμούς - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 στο Ιόνιο

Άστατος παραμένει ο καιρός
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές σε Θεσσαλία, Σποράδες, Ανατολική Στερεά και Εύβοια και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη περιμένουμε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση τον Πατραϊκό Κόλπο όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Κλείσιμο
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις θερμές ώρες τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης