Φωτογραφία: Συνάντηση με μια… αρκούδα είχε οδηγός!
Ψύχραιμα, αντί να αναπτύξει ταχύτητα, φωτογράφισε το άγριο ζώο, που έκανε τη βόλτα του στο δρόμο Βωβούσας-Ιωαννίνων
Μία συνάντηση καθόλου συνηθισμένη είχε στο δρόμο από τη Βωβούσα προς τα Γιάννινα ένας οδηγός, κάτοικος της περιοχής.
Στη θέση του οι περισσότεροι και στη θέα της αρκούδας, μάλλον θα είχαν αναπτύξει ταχύτητα. Εκείνος όμως είχε την ψυχραιμία όχι μόνο να σταματήσει αλλά και να απαθανατίσει στο φωτογραφικό του φακό, αυτή την συνάντηση.
Ήταν λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, μέρα μεσημέρι δηλαδή...
Η αρκούδα αμέριμνη έκανε την βόλτα της στο δρόμο.
Κλείσιμο
«Εδώ στα μέρη μας, είναι πιο συνηθισμένο να συναντήσεις αρκούδα, παρά οποιοδήποτε άλλο ζώο» λέει στο Epiruspost o κ. Κώστας Ράπτης γεγονός που δείχνει την εξοικείωση των κατοίκων στα χωριά της Πίνδου με το άγριο ζώο.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.