Εκδότης «μαϊμού» εξαπατούσε καταστηματάρχες

Εκδότης «μαϊμού» εξαπατούσε καταστηματάρχες

Η κομπίνα με την ανύπαρκτη επιχείρηση αποκαλύφθηκε από την καταγγελία ενός από τους καταστηματάρχες που έδωσαν στον 62χρονο χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για τη συνδρομή

Εκδότης «μαϊμού» εξαπατούσε καταστηματάρχες
Παρίστανε τον εκδότη ενημερωτικού περιοδικού και είχε προσλάβει έναν 62χρονο ως υπάλληλο για να γυρίζει από μαγαζί σε μαγαζί στη Σύρο και να του εξασφαλίζει συνδρομές. Όμως, ούτε περιοδικό… υπήρχε, ούτε ο ίδιος ήταν εκδότης- διευθυντής!

Η κομπίνα με την ανύπαρκτη επιχείρηση αποκαλύφθηκε από την καταγγελία ενός από τους καταστηματάρχες που έδωσαν στον 62χρονο χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για τη συνδρομή.

Κλείσιμο
Ο υπάλληλος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης και πάνω του κατασχέθηκαν 110 ευρώ που αποδόθηκαν στους δικαιούχους, καθώς και πρόχειρες σημειώσεις με ημερομηνίες και χρηματικά ποσά.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για απάτη, ενώ στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο φερόμενο ως εκδότης που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσους ανυποψίαστους επιχειρηματίες είχαν εξαπατήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης