Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξιχνιάστηκαν άλλες εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από τις 28 Ιουνίου σε σπίτια στις περιοχές Σπιάτζα, Κατάκολο και Καβούρι Ηλείας
Μέρα- μεσημέρι παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στα Μακρίσια Ηλείας τρείς τσιγγάνοι κακοποιοί αλλά έφυγαν με άδεια χέρια, αφού ερεύνησαν τα δωμάτια και δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν. Η αποτυχημένη διάρρηξη, όμως, οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων εννέα!
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τους τρεις δράστες ηλικίας 40, 31 και 22 χρόνων να κινούνται με ένα αυτοκίνητο στην Αλφειούσα Ηλείας και κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους βάλουν χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξιχνιάστηκαν άλλες εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από τις 28 Ιουνίου σε σπίτια στις περιοχές Σπιάτζα, Κατάκολο και Καβούρι Ηλείας, με συνολική λεία 2.775 ευρώ, πέντε κινητά, ένα φορητό υπολογιστή, πέντε ρολόγια και πολλά χρυσαφικά!
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις διαρρήξεων. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκε το ως μέσο διευκόλυνσης στην πραγματοποίηση των κλοπών.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.