Τρίκαλα: Πωλούσε αφορολόγητο καπνό με 20 ευρώ το κιλό

Τρίκαλα: Πωλούσε αφορολόγητο καπνό με 20 ευρώ το κιλό

Βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν από τις Αρχές περισσότερα από 700 κιλά αφορολόγητου κομμένου και άκοπου αποξηραμένου καπνού

Τρίκαλα: Πωλούσε αφορολόγητο καπνό με 20 ευρώ το κιλό
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων οδηγείται αυτή την ώρα ο 54χρονος που είχε μετατρέψει το ακατοίκητο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων σε... καπνεργοστάσιο στο οποίο έκοβε και συσκεύαζε μεγάλες ποσότητες αφορολόγητου καπνού για να τις πουλά έναντι 20 ευρώ το κιλό!

Τόσο στο οργανωμένο εργαστήριο όσο και στο σπίτι όπου κατοικεί ο δράστης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 680 κιλά άκοπου αποξηραμένου καπνού μέσα σε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, άλλα 23 κιλά και 590 γραμμάρια κομμένου καπνού, 208 κενές διάφανες νάιλον συσκευασίες, ένας ηλεκτρικός αναδευτήρας, ένας ηλεκτρικός τροχός κοπής αιχμηρών αντικειμένων, μία αυτοσχέδια μηχανή κοπής καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και μία ζυγαριά παλιού τύπου.

Κλείσιμο
Ο καπνός, που δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, εστάλη στο Τελωνείο Τρικάλων για να καταλογιστούν οι φόροι και δασμοί στο ελληνικό δημόσιο, ενώ σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης