Τρίκαλα: «Θόλωσε» και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς με χασαπομάχαιρο

Τρίκαλα: «Θόλωσε» και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς με χασαπομάχαιρο

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή ο 59χρονος να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχικό νόσημα που τον καθιστά επικίνδυνο

Τρίκαλα: «Θόλωσε» και άρχισε να απειλεί τους περαστικούς με χασαπομάχαιρο
«Θόλωσε» ξαφνικά το μυαλό ενός 59χρονου εποχικού υπαλλήλου που εργάζεται στον Δήμο Τρικκαίων και σκόρπισε τον πανικό στους περαστικούς σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων, κραδαίνοντας απειλητικά ένα τεράστιο... χασαπομάχαιρο σε όποιον περνούσε από μπροστά του.

Αμέσως κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εγκλώβισαν τον ένοπλο άνδρα και τον κάλεσαν να παραδώσει το μαχαίρι που κρατούσε. Εκείνος δεν προέβαλε αντίσταση κι έτσι τον ακινητοποίησαν, τον αφόπλισαν και τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. 

Κλείσιμο
Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων στην οποία οδηγήθηκε ο 59χρονος, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, έδωσε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί αν πάσχει από ψυχικό νόσημα που τον καθιστά επικίνδυνο. Σε αυτή την περίπτωση, θα διατάξει τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης