Πάτρα: Αναζωπυρώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο
Αν και οι πυροσβέστες είχαν κατασβέσει τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Μαιζώνος, φλόγες τύλιξαν εκ νέου το κτήριο τα ξημερώματα
Νέα φωτιά σε διαμέρισμα ή αναζωπύρωση της απογευματινής προκάλεσε συναγερμό στην πυροσβστική υπηρεσία της Πάτρας.
Η πολυκατοικία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων και είχε εκκενωθεί από το απόγευμα της Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου.
Αργά τη νύχτα πάντως οι περίοικοι είδαν και πάλι φλόγες και η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο εκ νέου, με πέντε οχήματα.
Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 3 το πρωί της Τετάρτης.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.