Λασίθι: Ενέδρα σε ιδιοκτήτρια καφέτεριας με στόχο τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου

Λασίθι: Ενέδρα σε ιδιοκτήτρια καφέτεριας με στόχο τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου

Ο δράστης πρέπει να γνώριζε ότι η επιχειρηματίας μετέφερε στην τσάντα της τις εισπράξεις ύψους 2.000 ευρώ και ήξερε πού κατοικεί

Λασίθι: Ενέδρα σε ιδιοκτήτρια καφέτεριας με στόχο τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου
Γνωστός στο θύμα του φαίνεται πως ήταν ο κακοποιός που επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια μιας καφετέριας στο Μακρύ Γιαλό Λασιθίου για να τη ληστέψει, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και αποφεύγοντας να πει έστω και μια λέξη! Κι αυτό γιατί είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι της στο χωριό Λιθίνες.

Ο δράστης πρέπει να γνώριζε ότι η επιχειρηματίας μετέφερε στην τσάντα της τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου ύψους 2.000 ευρώ και ήξερε πού κατοικεί. Την περίμενε και μόλις την είδε να βάζει το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού της, πλησίασε αθόρυβα, τη χτύπησε και της πήρε την τσάντα. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και, παρ' όλο που οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές του θύματός του και έτρεξαν να τη βοηθήσουν, κατάφερε να εξαφανιστεί πράγμα που δείχνει ότι γνώριζε την περιοχή. Η ληστεία καταγγέλθηκε στην τοπική Αστυνομία που αναζητά τα ίχνη του κακοποιού στο περιβάλλον της γυναίκας.

*** Η αντίσταση που προέβαλε μια 55χρονη Ιταλίδα την τσάντα της οποίας προσπάθησαν να αρπάξουν στο Φαληράκι, έκανε τους δυο άγνωστους κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα να την χτυπήσουν για να την εξουδετερώσουν! Τελικά, οι δράστες άρπαξαν την τσάντα που περιείχε χρήματα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα της αλλοδαπής τουρίστριας και εξαφανίστηκαν. Η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης