Πέλλα: Πυροβόλησε συγχωριανό του και αυτοκτόνησε!

Πέλλα: Πυροβόλησε συγχωριανό του και αυτοκτόνησε!

Ο δράστης πίστεψε ότι είχε σκοτώσει τον συγχωριανό του και πριν προλάβουν οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού να τον αφοπλίσουν, αυτοπυροβολήθηκε

Πέλλα: Πυροβόλησε συγχωριανό του και αυτοκτόνησε!
Με αίμα βάφτηκε η χρόνια διαμάχη μεταξύ δυο αγροτών σε χωριό της Πέλλας, όταν ο ένας έστησε ενέδρα στον άλλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του. Νομίζοντας ότι τον σκότωσε -κάτι που δεν είχε συμβεί- έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς τον εαυτό του δίνοντας τέλος στη ζωή του!

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε μέσα στην κοινότητα Δάφνη, όπου ο 78χρονος δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει ενέδρα στον 70χρονο συγχωριανό του τη στιγμή που επέστρεφε στο χωριό με το τρακτέρ του. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά του και τον πυροβόλησε! Το θύμα έπεσε από τον αγροτικό ελκυστήρα, περισσότερο από τον πανικό του παρά από τα ελαφρά τραύματα που του είχε προκαλέσει η διασπορά από τα σκάγια στον αγκώνα και το μάτι.

Όμως, ο δράστης πίστεψε ότι τον είχε σκοτώσει και, πριν προλάβουν οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού να τον αφοπλίσουν, αυτοπυροβολήθηκε!
Κλείσιμο

Και οι δυο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου αντιμετωπίστηκαν τα τραύματα του 70χρονου, ενώ για τον 78χρονο διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Στην κατοχή του είχε το κυνηγετικό όπλο με 80 φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν από άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών, που διενεργούν την προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης