Οι φίλοι του έκρυβαν το χασίς που διακινούσε στα μπαρ

Οι φίλοι του έκρυβαν το χασίς που διακινούσε στα μπαρ

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου

Οι φίλοι του έκρυβαν το χασίς που διακινούσε στα μπαρ
Λίγο έλειψε και θα γλίτωνε τη σύλληψη ο ένας από τους δυο νεαρούς που αναζητούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Μεσολογγίου, επειδή διακινούσαν ναρκωτικά στα μπαρ της Ναυπάκτου. Όταν ακινητοποίησαν το μηχανάκι που οδηγούσε ο 31χρονος και του έκαναν έρευνα, βρήκαν πάνω του μόνο 470 ευρώ και ένα κινητό.

Όμως, δεν τον άφησαν να φύγει… Αντίθετα, έκαναν έρευνες σε σπίτια συγγενών και φίλων του και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι σε κάποια από αυτά έκρυβε την «πραμάτεια» του για να μην την έχει στην κατοχή του και να τη διακινεί σε μικρότερες ποσότητες, δίνοντάς τους μάλιστα ως αμοιβή… ναρκωτικά!

Στα σπίτια δυο Ελλήνων ηλικίας 32 χρόνων και μιας 23χρονης Ουκρανής, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε ανάπτυξη, δύο γυάλινα βαζάκια με μικροποσότητες κάνναβης, τρεις μεταλλικούς τρίφτες γφια το χασίς, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δύο κροτίδες, 390 ευρώ και δώδεκα κινητά με τα οποία ο 31χρονος ερχόταν σε επαφή με τους «πελάτες» του. 

Κλείσιμο
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο 31χρονος κατηγορείται και για αντίσταση. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός 29χρονου συνεργού του διακινητή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης