Ιερόσυλοι άδειασαν εκκλησία στη Λέσβο

Ιερόσυλοι άδειασαν εκκλησία στη Λέσβο

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» το ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τις παραμονές της γιορτής, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στις 12 και 13 Αυγούστου δεν έγινε λειτουργία

Ιερόσυλοι άδειασαν εκκλησία στη Λέσβο
Περίσσευε το θράσος στους άγνωστους ιερόσυλους που έδρασαν στην περιοχή Κάτω Τρίτος στη Λέσβο, βάζοντας στο στόχαστρό τους μια από τις εκκλησίες που θα γιόρταζαν τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας τον Δεκαπενταύγουστο!

Οι άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» το ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τις παραμονές της γιορτής, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στις 12 και 13 Αυγούστου δεν έγινε λειτουργία. Παραβίασαν την κεντρική είσοδο της εκκλησίας, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό και διέρρηξαν το παγκάρι από το οποίο άρπαξαν περίπου 500 ευρώ.

Δεν αρκέστηκαν, όμως, μόνο στα μετρητά, αλλά έκλεψαν και από τα εικονίσματα διάφορα αφιερώματα που είχαν αφήσει προσκυνητές, η αξία των οποίων δεν έχει εκτιμηθεί. Οι υπεύθυνοι του ναού αντιλήφθηκαν τη λεηλασία ανήμερα της γιορτής και την κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Αγιάσου που διενεργεί έρευνες για να τους εντοπίσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης