Ήθελαν να σπρώξουν ηρωίνη στην «αγορά» της Κρήτης

Ήθελαν να σπρώξουν ηρωίνη στην «αγορά» της Κρήτης

Ένας 30χρονος Βούλγαρος είχε σε αυτοσχέδια συσκευασία 888 γραμμάρια ηρωίνης - Συνελήφθη και ο 44χρονος Έλληνας συνεργός του

Ήθελαν να σπρώξουν ηρωίνη στην «αγορά» της Κρήτης
Πάνω απο 800 γραμμάρια ηρωίνης ήθελαν να σπρώξουν στην αγορά της Κρήτης, ένας 44χρονος Έλληνας και ένας 30 χρονος Βούλγαρος, όμως τα σχέδια τους άλλαξε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Χθες το βράδυ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 30χρονου Βούλγαρου ο οποίος είχε μεταβεί σε υπαίθριο χώρο κοντά στην πύλη του λιμανιού προκειμένου να πάρει τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα μέσα σε μια αυτοσχέδια συσκευασία. Ο άνδρας πιάστηκε επ αυτοφόρω και κατασχέθηκε η αυτοσχέδια συσκευασία στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν επτά μικρότερες συσκευασίες, που περιείχαν 888 γραμμάρια ηρωίνης.

Στην συνέχεια όπως προέκυψε από την προανάκριση, η εν λόγω ναρκωτική ουσία είχε έρθει στο λιμάνι του Ηρακλείου απο τον 44χρονο , ο οποίος την είχε μεταφέρει με πλοίο της γραμμής απο τον Πειραιά και στην συνέχεια την είχε κρύψει σε σημείο το οποίο είχε συνεννοηθεί με τον 30χρονο.

Κλείσιμο
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και έτσι σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα ο 44χρονός εντοπίστηκε και συνελήφθη εντός πλοίου που είχε ως προορισμό τον Πειραιά.

Στην κατοχή του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 645 ευρώ, το οποίο προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα  και στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,2 γραμμάρια ηρωίνης, σε δεκατρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα, για τα οποία στερούταν ιατρικής συνταγής, αυτοσχέδιος δοσομετρητής και κινητό τηλέφωνο.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης