Λαμία: Πατέρας και γιος έπεσαν σε γκρεμό - Εγκλωβίστηκε και ακρωτηριάστηκε ο πατέρας

Λαμία: Πατέρας και γιος έπεσαν σε γκρεμό - Εγκλωβίστηκε και ακρωτηριάστηκε ο πατέρας

Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, ο πατέρας του όμως στάθηκε πιο άτυχος αφού εγκλωβίστηκε και το πόδι του καταπλακώθηκε στο κάτω μέρος από το φορτηγό

Λαμία: Πατέρας και γιος έπεσαν σε γκρεμό - Εγκλωβίστηκε και ακρωτηριάστηκε ο πατέρας
Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έλαβε χώρα για τον απεγκλωβισμό του άτυχου Λαμιώτη, που ήταν συνοδηγός στο φορτηγό, που οδηγούσε ο γιος του.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο του Δήμου Μακρακώμης και συγκεκριμένα στο 7ο χιλιόμετρο από Καστρί προς Τρίλοφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε μια στροφή -από άγνωστη αιτία- ο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από το αυτοκίνητο και έπεσε σε γκρεμό ύψους περίπου 30 μέτρων.

Κλείσιμο
Ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, ο πατέρας του όμως στάθηκε πιο άτυχος αφού εγκλωβίστηκε και το πόδι του καταπλακώθηκε στο κάτω μέρος από το φορτηγό.

Οι πυροσβέστες από το κλιμάκιο την Π.Υ. της Μακρακώμης έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον τραυματία, ενώ χρειάστηκε να έρθει και το γερανοφόρο από της Π.Υ. από τη Λαμία για να τραβήξει το βαρύ όχημα και να απεγκλωβιστεί τελικά ο άτυχος άνδρας που διακομίσθηκε μαζί με το γιο του στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας ακρωτηριάστηκε χαμηλά στο ένα πόδι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.lamiareport.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης