Κύπρος: Στα χέρια της αστυνομίας δυο ύποπτοι για τρομοκρατία
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σημειώσεις και χάρτες και ζητήθηκαν πληροφορίες από την Interpol για να διαπιστωθεί αν οι δύο αλλοδαποί έχουν σχέση με κάποια τρομοκρατική οργάνωση
Δύο αλλοδαποί 30 και 27 χρονών από το Κονγκό και τη Σενεγάλη συνελήφθησαν ως ύποπτοι από τη Κυπριακή Αστυνομία ως ύποπτοι για σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών.
Η σύλληψη έγινε μετά από καταγελία μουφτή μουσουλμανικού τεμένους στη Λεμεσό ο οποίος διαπίστωσε ότι ο ένας από τους αλλοδαπούς συμπεριφερόταν περίεργα.Ο μουστής είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον αλλοδαπό, ο οποίος απείλησε ότι θα ανατινάξει όλα τα τζαμιά της Κύπρου.
Ο μουφτής έδωσε πληροφορίες και ο αλλοδαπός συνελήφθη στο σπίτι του και διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστή γαλλικό διαβατήριο. Στο ίδιο σπίτι συνελήφθη και ο δεύτερος που κατάγεται από τη Σενεγάλη.
Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σημειώσεις και χάρτες και ζητήθηκαν πληροφορίες από την Interpol για να διαπιστωθεί αν οι δύο αλλοδαποί έχουν σχέση με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.