Απατεώνας «έγδυσε» 89χρονη στα Χανιά

Απατεώνας «έγδυσε» 89χρονη στα Χανιά

Ο ασυνείδητος , κατάφερε να πείσει την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία του έδωσε, εκτός από σχεδόν 300 ευρώ, που είχε μαζί της και την χρυσή βέρα της, αλλά και έναν χρυσό σταυρό

Απατεώνας «έγδυσε» 89χρονη στα Χανιά
Την αγάπη που έχει μια 89χρονη γυναίκα για την κόρη της, η οποία ζει την Αθήνα, εκμεταλλεύτηκε ασυνείδητος απατεώνας στην Δρακόνα Κισάμου.

Συγκεκριμένα, ο απατεώνας - έχοντας φροντίσει να μάθει χρήσιμα στοιχεία - πήγε χθες στο σπίτι της 89χρονης προφασιζόμενος πως τον έστειλε η κόρη της, η οποία - δήθεν - θέλει να επισκεφθεί την μητέρα της αλλά δεν έχει χρήματα.

Ο ασυνείδητος , κατάφερε να πείσει την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία του έδωσε, εκτός απο σχεδόν 300 ευρώ, που είχε μαζί της και την χρυσή βέρα της, αλλά και έναν χρυσό σταυρό.

Όμως στην συνέχεια η 89χρονη διαπίστωσε την απάτη και έσπευσε να κάνει την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες αναζητούν τον απατεώνα.
Κλείσιμο

Πηγή: www.flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης