Οι κάτοικοι ανάστατοι βγήκαν από τα σπίτια τους παρακολουθώντας πανικόβλητοι την εξέλιξη της φωτιάς
Mεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Χαλκίδα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε παλιά αποθήκη, στην οδό Ληλαντίων, κοντά σε σπίτια και σε βενζινάδικο.
Στο σημείο βρέθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με το eviazoom, η κυκλοφορία στο δρόμο διακόπηκε για λίγο από την Τροχαία, ενώ οι κάτοικοι ανάστατοι βγήκαν από τα σπίτια τους παρακολουθώντας πανικόβλητοι την εξέλιξη της φωτιάς.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς