Δεν θέλησε να προκαλέσει, δεν θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά απλώς να περάσει μερικές μέρες διακοπών με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον 33χρονο πρωθυπουργό της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία, έφθασε στην Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές.
Μάλιστα, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα κατάλυμα, το οποίο θα επέλεγε ένας κοινός... θνητός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου ημερησίως.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.