«Carmen» και «Bolero» στο Ηρώδειο

«Carmen» και «Bolero» στο Ηρώδειο

Στην Carmen του διάσημου Ισπανού σκηνοθέτη Carlos Saura, αστέρια του flamenco αποκαθιστούν την παρεξηγημένη προσωπικότητα μίας τολμηρής ηρωίδας, και ο καλύτερος νέος χορευτής του κόσμου για το 2012, Sergio Bernal δίνει ένα ρεσιτάλ επιδεξιότητας στο Bolero!

«Carmen» και «Bolero» στο Ηρώδειο
Τα μεγαλύτερα αστέρια του flamenco δίνουν ραντεβού- στις 15 Σεπτεμβρίου- στο Ηρώδειο σε μία παράσταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συνδυάζει δύο από τα πλέον δημοφιλή μουσικά - χορευτικά έργα: τη θρυλική  «Carmen» του Bizet και το «Bolero» του Ravel.

Στη λαμπερή βραδιά, θα χορέψουν το συγκρότημα του κορυφαίου χορευτή, χορογράφου και πρώτου καλλιτεχνικού διευθυντή του BNE (Ballet Nacional de España) Αntonio Gades καθώς και ο σπουδαίος Ισπανός χορευτής, Sergio Bernal, που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος χορευτής παγκοσμίως για το 2012!

Κλείσιμο
Η «Carmen» του Bizet, μεταφέρεται από τον διάσημο Ισπανό σκηνοθέτη Carlos Saura (ο οποίος συνυπογράφει την χορογραφία με τον Antonio Gades) στην πιο σύγχρονη εκδοχή της, γνωρίζοντας  την αποθέωση και τις διθυραμβικές κριτικές κριτικών και  κοινού.

Στο Bolero πάλι, ο καλύτερος χορευτής του κόσμου για το 2012, Sergio Bernal δίνει ένα ρεσιτάλ επιδεξιότητας (σε χορογραφία του P. Pozo) και ισπανικού πάθους παρασυρόμενος από τη μαγευτική μουσική του Μ. Ravel.

Προπώληση:
Ταμεία: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) TICKETERVICES
Εισιτήρια Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567  
Κρατήσεις-Πληροφορίες:
ΕΛΒΑ τηλ.: 210 6728080     www.elvaevents.gr

'Ωρα έναρξης: 21.00, Τιμές: από 15 έως 75 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης