Ιστορίες εντός και εκτός… Ring

Ιστορίες εντός και εκτός… Ring

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ιστορίες εντός και εκτός… Ring

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Στο νέο Citylifε, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Μαρίνα Καλογήρου μιλούν για το “Ring”, ο Κώστας Γάκης με την ομάδα του αναλαμβάνουν να φέρουν στη θεατρική σκηνή το βιβλίο και τα τραγούδια του Παντελή Κυραμαργιού και των Πλέγμα, ο Ηλίας Καρελλάς και ο Μανώλης Μαυροματάκης διαβάζουν πρωτότυπα μουσικά παραμύθια λίγες μέρες πριν την παράσταση «Μια φορά κι έναν καιρό», οι It's All Greek On Me προτείνουν τσάντες και ρούχα για το καλοκαίρι και ο Θανάσης Ραχούτης δίνει μια άλλη διάσταση στους σούπερ ήρωες, στην έκθεση του “Ordinary life”.

Κλείσιμο

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε όπως προβάλλεται από το κανάλι Novalifε της Nova!

Θανάσης Τσαλταμπάσης – Μαρίνα Καλογήρου

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Μαρίνα Καλογήρου πρωταγωνιστούν σε μια κωμωδία, πoυ διαπραγματεύεται τον έρωτα και την αιώνια σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών. Πρόκειται για το έργο της Λεονόρ Κονφινό με τίτλο Ring, που παρουσιάζεται στην ανανεωμένη σκηνή του Ιλίσια Βολανάκης. Οι δύο πρωταγωνιστές θα ερμηνεύσουν 18 διαφορετικούς ρόλους με πάθος και πολύ κέφι, σε σκηνοθεσία Θανάση Τσαλταμπάση.

Tip

To θέατρο Ιλίσια Bολανάκης είναι Παπαδιαμαντοπούλου 4 στα Ιλίσια.

Θανάσης Ραχούτης

Η αίθουσα τέχνης ena παρουσιάζει έως τις 7 Μαΐου την έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Ραχούτη με τίτλο “Ordinary life”. Στους πίνακες πρωταγωνιστούν σούπερ ήρωες σε στιγμές καθημερινής ζωής. Ο Μπάτμαν, ο Κάπτεν Αμέρικα κι άλλοι αγαπημένοι φίλοι μικρών και μεγάλων δείχνουν πόσο ανάγκη έχουμε όλοι να αποκτήσουμε σούπερ δυνάμεις για να ανταπεξέλθουμε στη σημερινή εποχή.

Tip

Η αίθουσα τέχνης ena βρίσκεται Βαλαωρίτου 9 στο Κολωνάκι.

Μια φορά κι έναν καιρό

Μετά από δύο πετυχημένες δράσεις το 2013 και το 2014, το Ελληνικό Σχέδιο συνεχίζει και εξελίσσει την παρουσίαση μουσικών παραμυθιών για αφηγητή και ορχήστρα. Στις 16 και 17 Απριλίου -πάντα υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Παπαδημητρίου- στη Στέγη θα ακουστούν σε πρώτη εκτέλεση δύο μουσικά παραμύθια που γράφτηκαν ειδικά για αυτό τον σκοπό. Ο Μανώλης Μαυροματάκης και ο Ηλίας Καρελλάς έχουν αναλάβει να ζωντανέψουν τα δύο παραμύθια των Αχιλλέα Γουάστωρ και Τάσου Ρωσόπουλου. Πρόκειται για δύο λαϊκά ελληνικά παραμύθια, μουσικά για αφηγητή και συμφωνική ορχήστρα. Βασιλικά μυστικά και χρυσές μηλιές που τις αρπάζουν δράκοι σε ερμηνεία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην πρώτη τους εκτέλεση.

Tip

H ιδέα ανήκει στη Ραλλού Βογιατζή ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιώργος Μπαλατσινός.

Ως την άκρη της κλωστής

Ο Παντελής Κυραμαργιός γράφει μια ιστορία σε μορφή διηγήματος και από αυτή γεννιούνται δέκα τραγούδια που ερμηνεύει η Εύα Λαύκα και παίζουν οι Πλέγμα. Στη συνέχεια αυτά γίνονται εικαστικά έργα από την Αμαλία Θεοδωροπούλου και τον Θανάση Φωτεινιά και στο τέλος θεατρική παράσταση από την ομάδα Ιδέα. Όλα αυτά έγιναν το βιβλίο «Ως την άκρη της κλωστής» και θα παρουσιαστούν σε μια πρώτη μορφή στον Πολυχώρο Αθηναΐς στις 15 και 16 Απριλίου σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

Tip

O Πολυχώρος Αθηναΐς είναι Καστοριάς 34 στην Αθήνα.

It's All Greek On Me

Το It's All Greek On Me, που ξεκίνησε τον Μάϊο του 2014 από τις Μάγδα Μαυρίδου και Ρένα Χαλκιά, είναι ένα brand με κύρια φιλοσοφία τη δημιουργία προϊόντων που κατασκευάζονται από ελληνικά υλικά, εμπνευσμένα από ελληνικά μοτίβα αλλά με σύγχρονη προσέγγιση. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατασκευάζονται ακόμα στην Ελλάδα, όπως το καραβόπανο, η λινάτσα, η τσόχα, το δέρμα και το μετάξι, ενώ τα μοτίβα κάνουν αναφορά στην παραδοσιακή τέχνη, στον αρχαίο ελληνικό κόσμο και σε κτήρια από την ελληνική αρχιτεκτονική.

Tip

Περισσότερες πληροφορίες στο www.itsallgreekonme.gr

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης