Τα κουπόνια έφεραν… χρηματοδότηση

Τα κουπόνια έφεραν… χρηματοδότηση

Pockee, η startup που κατάφερε να εξασφαλίσει 700.000 ευρώ για να επεκταθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό

Τα κουπόνια έφεραν… χρηματοδότηση
Η ιδέα του Pockee είναι ακρετά απλή: προσφέρει μία πλατφόρμα που επιτρέπει στον χρήστη να έχει όλα τα εκπτωτικά κουπόνια στο κινητό του αντί να αναζητά προσφορές, να τις εκτυπώνει και να τις κουβαλά μαζί του. Τα κουπόνια αυτά ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με βασικό μέλημα της ομάδας να είναι πάντοτε η ύπαρξη διαθέσιμων κουπονιών, σε κάθε επίσκεψη των χρηστών στο σουπερμάρκετ. «Ο καταναλωτής δε χρειάζεται να κάνει κάτι επιπλέον, απλώς κατεβάζει την εφαρμογή και αμέσως βλέπει τα κουπόνια προϊόντων που μπορεί να χρησιμοποιήσει με τη βοήθεια του Pockee. Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι επισκέπτονται το σουπερμάρκετ και αναζητούν τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα από τις καθημερινές τους αγορές, να κάνουν δηλαδή ‘έξυπνη οικονομία’ όπως μας αρέσει να λέμε», εξηγεί ο Ζήσης Τσαϊρέλης, ιδρυτικό μέλος της προσπάθειας.

Κλείσιμο


Πριν από λίγες ώρες η ομάδα ανακοίνωσε νέα επένδυση, ύψους 700.000 ευρώ, που θα της επιτρέψει να αναπτυχθεί περαιτέρω στην Ελλάδα και να κάνει και τα πρώτα της βήματα στο εξωτερικό. Τα κεφάλαια προέρχονται από το επενδυτικό σχήμα VentureFriends καθώς και ιδιώτες επενδυτές. Σημαντικό ρόλο στη λήψη της απόφασης από πλευράς επενδυτών διαδραμάτισε η ευρύτατη διάδοση της εφαρμογής, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 130.000 καταναλωτές την έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Παράλληλα οι εταιρείες που υποβάλλουν προσφορές και πωλούν τα προϊόντα τους στα σουπερμάρκετ είναι περισσότερες από 40, ενώ τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Το Pockee πλέον συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σουπερμάρκετ της χώρας, ώστε να μπορεί να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά», αναφέρει σχετικά ο Ζήσης, ενώ ο Γιώργος Δημόπουλος, partner της VentureFriends, προσθέτει: «To Pockee έρχεται να δώσει λύση σε ένα πρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, τη διαχείριση των εκπτωτικών μας κουπονιών. Είναι μία υπηρεσία που διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα του χρήστη προσφέροντας ένα ξεκάθαρο και απτό όφελος που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στον εβδομαδιαίο λογαριασμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης