Μία προβολή γεμάτη… δύναμη

Μία προβολή γεμάτη… δύναμη

Η ταινία «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει» προβλήθηκε σε λίγους και… εκλεκτούς και εμείς μετράμε αντίστροφα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη

Μία προβολή γεμάτη… δύναμη
Μπορεί οι περισσότεροι λάτρεις των Star Wars να πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επόμενη Πέμπτη για να απολαύσουμε επιτέλους την πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, χθες, Τετάρτη, ωστόσο μερικές εκατοντάδες τυχεροί μπόρεσαν να δουν την πρώτη αποκλειστική προβολή της στην Ελλάδα. Το παρών έδωσαν φανατικοί θαυμαστές, φορώντας φυσικά και τις απαραίτητες στολές, καθώς και μία σειρά από επίσημους προσκεκλημένους και δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι Κατερίνα Ζαρίφη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μέμος Μπεγνής, Πέτρος Πολυχρονίδης, Μάκης Πουνέντης, Κώστας Σπυρόπουλος και Χρήστος Φερεντίνος.

Κλείσιμο


Την πολυπόθητη πρόσκληση για την προβολή μπόρεσαν να την εξασφαλίσουν μέσα από τα κανάλια Novacinema και συγκεκριμένα χάρη στα Nova Προνόμια. Μετά μάλιστα το τέλος της ταινίας, είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ειδικό Photo booth μαζί με το θρυλικό ανδροειδές R2-D2. Παράλληλα έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο αυθεντικές φιγούρες των ηρώων της νέας ταινίας αλλά και την επίσημη αφίσα «Star Wars: Η Δύναμη ξυπνάει».



Σε περίπτωση τώρα που δεν βρισκόσουν ανάμεσα στους… εκλεκτούς, υπάρχει τρόπος να γίνει λίγο πιο εύκολη η αναμονή. Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, και κάθε βράδυ στις 22:00, έως την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις μία αντίστροφη μέτρηση με όλες τις ταινίες της σειράς, αρκεί βέβαια να είσαι συνδρομητής των καναλιών Novacinema. Επιπλέον, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 05:00 και για όλη τη μέρα θα προβληθεί ένας μοναδικός μαραθώνιος Star Wars Day, με όλες τις ταινίες αλλά και δύο συναρπαστικά ντοκιμαντέρ για το πώς γυρίστηκαν. May the force be with you!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης