Αν ξυπνούσες μέσα σε ένα λαβύρινθο;

Αν ξυπνούσες μέσα σε ένα λαβύρινθο;

The Maze runner, η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, έρχεται στα κανάλια Novacinema

Αν ξυπνούσες μέσα σε ένα λαβύρινθο;
Μοιάζει με ερώτηση βγαλμένη από ένα παιχνίδι «Θάρρος ή αλήθεια» μεταξύ εφήβων, σαν αυτά που παίζαμε μικροί. Όμως για τον έφηβο Τόμας αποτελεί τη φρικτή πραγματικότητα. Στην ταινία "The Maze runner", που αποτελεί τη μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου πρώτου βιβλίου από την τριλογία μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας του James Dashner, ο 16χρονος Τόμας (Dylan O'Brien) ξυπνάει μέσα σε ένα ασανσέρ. Όταν ανοίγουν οι πόρτες, βρίσκεται σε ένα ξέφωτο μαζί με άλλους εφήβους που επίσης δεν θυμούνται τίποτε άλλο πέρα από το όνομα τους.

Κλείσιμο


Γύρω από το ξέφωτο υψώνονται τα πανύψηλα τείχη ενός λαβύρινθου, μέσα στον οποίο κατοικούν παράξενα και θανάσιμα πλάσματα (οι αποκαλούμενοι Grievers). Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι νεαροί Gladers (έτσι αποκαλούνται οι έφηβοι κάτοικοι του ξέφωτου) προσπαθούν να ανακαλύψουν κάποια διαδρομή εξόδου από τον λαβύρινθο. Λίγο μετά την άφιξη του Τόμας, το ξέφωτο αναστατώνει η πρώτη γυναικεία παρουσία. Ένα νεαρό κορίτσι βγαίνει από το ασανσέρ, το οποίο αναγνωρίζει τον Τόμας. Η Τερέζα προκαλεί με τον ερχομό της μία σειρά ανατροπών, με βασικότερη το άνοιγμα των πυλών του λαβύρινθου και την επίθεση των Grievers.



Μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που κρατάει τον θεατή σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, δημιουργώντας και το ανάλογο σασπένς για τη συνέχεια. Η δεύτερη ταινία εξάλλου της τριλογίας, με τίτλο "Scorch trials", (πύρινες δοκιμασίες), ετοιμάζεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 18 Σεπτεμβρίου. Αν λοιπόν ανήκεις στους fan του "Lost" και των "Hunger Games", πρέπει να μυηθείς και στη νέα τριλογία "The Maze Runner". Αυτή την Κυριακή, 02 Αυγούστου, απόλαυσε την πρώτη ομώνυμη ταινία στο Novacinema 1 και Novacinema 1 HD στις 22:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης