Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τη VW να δοκιμάζει στην πίστα του Ring την ισχυρότερη έκδοση του Tiguan που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά. Με βάση τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές πρόκειται για το Tiguan R και το ντεμπούτο προσδιορίζεται χρονικά τον ερχόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.
Για την κίνηση του μοντέλου θα φροντίζει κατά πάσα πιθανότητα το 5κύλινδρο μοτέρ της Audi, με χωρητικότητα 2,5 λίτρων και απόδοση κοντά στα 350 άλογα (δεν αποκλείεται η τελική μορφή παραγωγής να εξοπλιστεί τελικά με τον 2λιτρο TSI και ισχύ στους 300 ίππους). Επίσης, η κίνηση θα περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω στάνταρ αυτόματου κιβωτίου DSG.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη