Opel: Επιμένει... Γερμανικά

Opel: Επιμένει... Γερμανικά

H Opel ανακοίνωσε ότι οι γραμμές παραγωγής που διαθέτει στη Γερμανία θα παραμείνουν εκεί και παράλληλα θα ενισχυθούν με νέα projects.

Opel: Επιμένει... Γερμανικά
Όπως όλα δείχνουν, η PSA δεν θα «πειράξει» τις γραμμές παραγωγής που διατηρεί έως αυτή τη στιγμή η Opel επί γερμανικού εδάφους. Παρόλο που η εξαγορά της εταιρείας από τους Γάλλους δημιούργησε αρχικά ανησυχίες, για παύση κάθε δραστηριότητας στη Γερμανία, το Reuters & η Automotive News δημοσίευσαν ότι η PSA ανακοίνωσε ότι οι γραμμές παραγωγής αυτοκινήτων στη Γερμανία θα παραμείνουν και θα ενισχυθούν στο επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά το πλάνο της Opel σχετικά με την παραγωγή νέων SUV, από το 2020 στο εργοστάσιο του Ruesselsheim θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται ένα νέο μεγάλο SUV, ενώ σε δύο χρόνια από σήμερα ο αντικαταστάτης του Mokka X θα μπει στη γραμμή παραγωγής στο μονάδα του Eisenach (σήμερα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο στην Ισπανία).

Κλείσιμο
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι η 6 γενιά της Buick Regal, η οποία πωλείται στην Αμερική, θα κατασκευάζεται στο Ruesselsheim από την Opel.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης