Ημερίδα για την Υποστηριζόμενη Εργασίας από το ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ»

idryma_theotokos

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

Το Ι.Π.Α.Π «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για την Αποκατάσταση (EPR), συνδιοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Εργασία: Μητέρα Τεχνών». Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κ. Luc Henau, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υποστηριζόμενη Εργασία (EUSE) και η κα Laura Jones, Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Αποκατάστασης (EPR).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 π.μ - 14:00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Ι.Π.Α.Π «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ», (Θεοτόκου 2, Ίλιον, τηλ 210 23 85416).

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της Ημερίδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fit

Τις ημέρες που δεν συμβαίνει τίποτα έκτακτο και τίποτα περίεργο είναι εύκολο να μην παραλείπεις τους fitness στόχους σου και να πηγαίνεις μέχρι το γυμναστήριο για την προπόνηση της ημέρας.

dog-friend2-550x309

Τρόποι διαχείρισης της συμπεριφοράς του σκύλου σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση ενός καβγά σε πάρκο για σκύλους

sopranos-ekso

Είκοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς που άλλαξε τα τηλεοπτικά δεδομένα, η ιστορία του Τόνι Σοπράνο, του πιο «ανθρώπινου» μαφιόζου που εμφανίστηκε ποτέ στις οθόνες μας, συνεχίζει να μας συγκινεί

3