Η γιόγκα βοηθά στην εγκυμοσύνη

Η γιόγκα βοηθά στην εγκυμοσύνη

Επιπλέον, μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης

egkumosini
Η γιόγκα βοηθά τις έγκυες μητέρες να χαλαρώσουν και να περάσουν καλύτερα τους εννέα πολύτιμους μήνες. Όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη δοκιμάσετε…

Η γιόγκα είναι μια αρχαία πρακτική που έχει τις ρίζες της στην ινδουιστική θρησκεία. Η λέξη γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη “yuj “, η οποία περιγράφει τη δράση της ένωσης.

Στη Δυτική έκδοση, η πρακτική Γιόγκα περιλαμβάνει τις σωματικές ασκήσεις στις οποίες σημειώνονται οι θέσεις και οι ακολουθίες όπου εναλλάσσονται οι φάσεις εισπνοής και εκπνοής, οι τεχνικές αναπνοής και οι ασκήσεις χαλάρωσης.

Η γιόγκα βοηθά τις έγκυες μητέρες για να χαλαρώσουν και να ζήσουν καλύτερα τους εννέα μήνες. Επιπλέον, μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης.

Κλείσιμο
Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι η γιόγκα στην εγκυμοσύνη είναι πολύ ευεργετική, όχι μόνο για την ανακούφιση του πόνου κατά τη διάρκεια του τοκετού αλλά και για την προετοιμασία για τον τοκετό. Πρόσφατα ήρθε η επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση. Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από ομάδα Βρετανών ερευνητών, αυτή η πειθαρχία της γιόγκα μειώνει το άγχος και το στρες που μπορεί να εμφανίσουν κάποιες έγκυες γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο
www.kontasou.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης