Λεύκανση δοντιών: Η μέθοδος που βελτιώνει το χαμόγελο και τη διάθεση

Λεύκανση δοντιών: Η μέθοδος που βελτιώνει το χαμόγελο και τη διάθεση

Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε τρόπους να ανανεωθούμε και να διορθώσουμε ατέλειες. Μία από αυτές μπορεί να είναι και το χαμόγελό μας - Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο και νιώστε την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει!

200623155405_smile2
Το καλοκαίρι φέρνει σε όλους μας την ανάγκη να ανανεωθούμε και να διορθώσουμε ατέλειες. Πολλοί ασθενείς αυτή την περίοδο αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν το χαμόγελο τους καθώς ένα λαμπερό χαμόγελο μας φτιάχνει την διάθεση και μας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Το σμάλτο των δοντιών μας ταλαιπωρείται από διάφορα αίτια, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσουμε πιο λευκό και πιο λαμπερό χαμόγελο.

Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο

Η λεύκανση στο ιατρείο διαρκεί 60-90 λεπτά και συνήθως χρειάζονται 1-2 συνεδρίες, ανάλογα με τον τύπο της δυσχρωμίας. Ο οδοντίατρος εφαρμόζει ένα ειδικό προστατευτικό ζελέ στα ούλα και στη συνέχεια το λευκαντικό παράγοντα. Οι λευκαντικοί παράγοντες συνήθως ενεργοποιούνται με ειδικής συχνότητας φωτεινή πηγή (led, plasma, laser).

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης