Μπολσονάρου: Παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας οι προσφορές για τον Αμαζόνιο

brazil_bolso

Ο ακροδεξιός πρόεδρος δήλωσε ότι οι χώρες που δίνουν χρήματα θέλουν να αναμιχθούν στα εσωτερικά της Βραζιλίας

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου κατήγγειλε, σε τοποθέτησή του που αναμεταδόθηκε απευθείας μέσω Facebook, ότι οι χώρες που προσφέρουν χρήματα για την προστασία του τροπικού δάσους του Αμαζονίου δεν το πράττουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή για την προστασία του οικοσυστήματος, αλλά διότι θέλουν να «αναμιχθούν» στα εσωτερικά της χώρας, κατά παραβίαση της «εθνικής μας κυριαρχίας».

Παράλληλα, ο ακροδεξιός Μπολσονάρου αναγνώρισε —για πρώτη φορά— ότι αγρότες ίσως ευθύνονται για μέρος των εμπρησμών στον Αμαζόνιο, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε διότι επέρριψε ευθύνες σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για το ότι πυρκαγιές καίνε ανεξέλεγκτες το δάσος που χαρακτηρίζεται «ο πνεύμονας της γης».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (7)

mm

O Αμαζόνιος έιναι ο πιο μεγάλος πνεύμονας του πλανήτη, δεν ανήκει μόνο στη Βραζιλία.

Ζακ

Οι αγρότες είναι φασίστες! Να ορμήσουν οι Μ.Κ.Ο στον αμαζόνιο και να τους εξοντώσουν όλους! Να μείνουν μόνο οι ινδιάνοι!

Και ομως

Είναι πιο ηλίθιος από όσο φαίνεται

Ψευτης

Κατηγορει περιβαλλοντικες οργανωσεις για τις φωτιες στα δαση του Αμαζονιου.

ξξ

τραγικός, άστο να καίγεται.

Χώστε τον σε ψυχιατρείο τον φασίστα

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το κατακάθι λέει τα συνομωσιολογικά του.

Conspiracy theorist

ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΕΙΣ  ΚΆΤΙ ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ. .ΜΉΠΩΣ ΖΟΎΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΆΠΛΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ ;ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ;Εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι αλλάζουν τον πλανητη ωστε να γίνει αφιλοξενος για το ανθρώπινο είδος. Αλλά φιλοξενος για το δικό τους είδος και για την δική τους επιβίωση . ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ,  ΤΟ ΝΕΡΌ που ΠΊΝΟΥΜΕ και   ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΈΟΥΜΕ . ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.. ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΆΣ.  ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ . ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΕΘΊΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ  ΑΝΤΙΔΡΟΎΜΕ  ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΑΠΌΛΥΤΑ . ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ  ΤΟ DΝA ΜΑΣ . ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ . ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ  ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ  ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ . ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ . ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΆΖΟΥΝ  ΤΗΝ ΥΠΌΣΤΑΣΗ ΜΆΣ ΩΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΕΊΔΟΣ . ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΌΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΎΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.  ΓΕΝΙΚΆ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ.. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ  ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΣ.  .ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΜΆΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΩΣ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ . ΆΡΧΙΣΑΝ ΔΊΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΣΤΟΥΣ  ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ   ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ . ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΧΑΡΗ  ΤΗΝ  ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΜΕ ΕΠΊΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ,ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ  ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΟΛΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ .

@

Γελοίε! Ξεφτιλισμένε! Ο γεωγραφικός αντίποδας των δικών μας ξεφτιλικιών!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης