Τη διαβεβαιώση ότι τα δικαιώματα των περίπου 150.000 Ελλήνων πολιτών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη Μεγάλη Βρετανία είναι εγγυημένα «σε όλα τα σενάρια του Brexit» δίνει η Τερέζα Μέι μέσα από συνέντευξή της στα ΝΕΑ.
«Υπάρχουν αναμφίβολα πολλοί και σημαντικοί δεσμοί μεταξύ των λαών των δύο χωρών μας. Η συμβολή των Ελλήνων στη ζωή της Βρετανίας είναι ανεκτίμητη. Γι' αυτό έχουμε εγγυηθεί τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Αυτό θα συμβεί σε όλα τα σενάρια του Brexit» δηλώνει χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Βρετανίας.
Μιλώντας για την τηλεφωνική επικονωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυρία Μέι δηλώνει ότι «η επιθυμία του κ. Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα ένα επιτυχημένο, εξωστρεφές έθνος, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τις αξίες που θεωρούμε σημαντικές εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο».
«Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και εγώ συμφωνήσαμε στη σημασία που έχει η διεύρυνση της συνεργασίας μας στο εμπόριο και την ασφάλεια» προσθέτει η κυρία Μέι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.