Μακελειό σε δρόμο του Μισισιπί: Οκτώ νεκροί σε τροχαίο, ανάμεσά τους τέσσερα αδέρφια

Μακελειό σε δρόμο του Μισισιπί: Οκτώ νεκροί σε τροχαίο, ανάμεσά τους τέσσερα αδέρφια

Βανάκι έπεσε πάνω σε συνεργείο που έκοβε φυτά στην άκρη του δρόμου, σε απόσταση περίπου 20 λεπτών από την πόλη Macon

macon
Οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ τους και τέσσερα αδέρφια, στο Κέμπερ Κάουντι στο Μισισιπί των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν βανάκι έπεσε πάνω σε συνεργεία του δήμου που έκοβε τα χόρτα στην άκρη του δρόμου.

Μεταξύ των οκτώ νεκρών βρίσκονται και τέσσερα αδέρφια. Τα περσσότερα από τα θύματα προέρχονται από την πόλη Macon, η οποία βρίσκεται 20 περίπου λεπτά από το σημείο του πολύνεκρου τροχαίου.

«Σώσαμε εργαζόμενους, οι οποίοι μας είπαν ότι στα 25-30 χρόνια που κάνουν αυτή τη δουλειά, πρώτη φορά τους συνέβη ένα τόσο σοβαρό περιστατικό», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.

Στο βανάκι ήταν ο 48χρονος Φρανσίσκο Λούγκο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τη σύζυγό του Έιμι Λούγκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν τα τρία αδέρφια του, δύο ξαδέρφια του και ένας θείος, οι οποίοι επίσης έχασαν τη ζωή τους. Οδηγός του βαν ήταν ένας ξάδερφος του Φρανσίσκο Λούγκο, ο οποίος είναι και ο μόνος που επέζησε, αν και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς αυτόν. Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω. Ήταν τα πάντα για μένα», δήλωσε η Έιμι Λούγκο, η οποία έμεινε μόνη με ένα παιδί που δεν έχει κλείσει τα δύο του χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης