Αργεντινή: Υποψήφια για την αντιπροεδρία η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ
Uα σταθεί απέναντι στον κεντροδεξιό σημερινό πρόεδρο Μαουρίτσιο Μάκρ
Η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ θα είναι υποψήφια για την αντιπροεδρία της Αργεντινής στις εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αργότερα μέσα στο 2019, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σήμερα η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ίδια αναμένεται ότι θα σταθεί απέναντι στον κεντροδεξιό σημερινό πρόεδρο Μαουρίτσιο Μάκρι, διεκδικώντας την αντιπροεδρία, με υποψήφιο πρόεδρο τον Αλμπέρτο Φερνάντες.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»