Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β' αντιμέτωπος με πρόστιμο αν ξαναρνηθεί τεστ DNA

Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς Αλβέρτος Β' αντιμέτωπος με πρόστιμο αν ξαναρνηθεί τεστ DNA

 5.000 ευρώ την ημέρα θα κληθεί να πληρώσει ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αν ξαναρνηθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA

mona343
Πρόστιμο 5.000 ευρώ την ημέρα θα κληθεί να πληρώσει ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αν ξαναρνηθεί να υποβληθεί σε εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας Ντελφίν Μποέλ.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, καθώς ο πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών.

Δικαστήριο στις Βρυξέλλες εξέδωσε, όμως, απόφαση, ο 84χρονος πρώην μονάρχης να δώσει δείγμα σάλιου σε τρεις μήνες προκειμένου να μην θεωρηθεί ως ο βιολογικός πατέρας της 50χρονης Ντελφίν Μποέλ.

dal12
H 50χρονης Βελγίδα Ντελφίν Μποέλ


Ο Αλβέρτος Β΄ αρνείται μέχρι σήμερα ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Ντελφίν Μποέλ.

Κλείσιμο
Οι φήμες ότι ο βασιλιάς είχε ένα εξώγαμο παιδί, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1999 σε μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία για τη σύζυγό του.

Οι φήμες αυτές προκάλεσαν βασιλικό σκάνδαλο και όπως ήταν αναμενόμενο ένα διαρκές κουτσομπολιό στο Βέλγιο.

Η 50χρονη Ντελφίν Μποέλ υποστήριξε για πρώτη φορά ότι η βασιλιάς Αλβέρτος Β' ήταν ο βιολογικός της πατέρας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2005.

Η μητέρα της Μποέλ, ισχυρίστηκε ότι οι δύο τους είχαν ερωτική σχέση για 18 ολόκληρα χρόνια και συγκερκιμένα από το 1966 μέχρι το 1984 και ότι καρπός του έρωτας τους ήταν η Ντελφίν Μποέλ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης