Γαλλία: Άνδρας άνοιξε πυρ στο δρόμο στην Κορσική - Ένας νεκρός και έξι τραυματίες

Γαλλία: Άνδρας άνοιξε πυρ στο δρόμο στην Κορσική - Ένας νεκρός και έξι τραυματίες

Ο άνδρας έχει ταμπουρωθεί ένοπλος σε διαμέρισμα, κρατώντας δύο ομήρους - Δράστης φέρεται να είναι 66χρονος με πλούσιο ποινικό παρελθόν

korsica
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες  είναι ο έως τώρα απολογισμός ένοπλου επεισοδίου στην Μπαστιά της Κορσικής. Ενας άνδρας, άγνωστο για ποιό λόγο πυροβόλησε στη μέση του δρόμου, αδιακρίτως εναντίον των περαστικών, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν και να τραυματίσει έξι ανθρώπους, όπως αναφέρουν οι γαλλικές αρχές. Ένας από τους τραυματίες είναι αστυνομικός, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Αυτή την ώρα φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα κτιρίου, το οποίο έχουν περικυκλώσει αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν έφοδο. Η επιχείρηση καταστρώνεται με μεγάλη προσοχή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης κρατά δύο άτομα ομήρους.

Bastia : cinq personnes blessées après des coups de feu et de couteau


Ο δράστης είναι ένας Κορσικανός που ζει στη γειτονιά, γεννηθείς το 1953, και έχει εις βάρος του καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν για περιστατικά βίας, ανέφεραν πηγές κοντά στις έρευνες, ενώ η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.

Η αστυνομία έχει  απομακρύνει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ κατά πληροφορίες, ο δράστης τσακωνόταν συχνά με τους γείτονές του και ίσως σ' αυτές τις προστριβές να κρύβεται και το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα του 66χρονου, εκτός από τραύματα από σφαίρες, φέρουν και μαχαιριές, καθώς ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε αρχικώς με μαχαίρι.

corsica_main
corsica1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης