Μέγκαν Μαρκλ: Best seller με έσοδα πάνω από 200.000€ το βιβλίο συνταγών για τα θύματα του Γκρένφελ

Μέγκαν Μαρκλ: Best seller με έσοδα πάνω από 200.000€ το βιβλίο συνταγών για τα θύματα του Γκρένφελ

Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε την «κουζίνα αγάπης» για τους επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς του Πύργου Γκρένφελ, φόρεσε ποδιά και μαγείρεψε μαζί με τις εθελόντριες - Δώρο του πρίγκιπα Χάρι το καινούριο δαχτυλίδι που φορούσε η Μέγκαν;

000_1B02VD
Συγκινητική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ στο κέντρο «Hubb Community Kitchen», δηλαδή στην «κουζίνα αγάπης» (hubb σημαίνει αγάπη στα αραβικά), που δημιουργήθηκε για να στηρίξει τους επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς στον πύργο του Γκρένφελ τον Ιούνιο του 2017, όπου έχασαν τη ζωή τους 72 άνθρωποι.

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ, που περιμένει την άνοιξη το πρώτο της παιδί, επισκέφθηκε την κοινότητα όπου εθελόντριες μαγειρεύουν για τους επιζώντες της πυρκαγιάς που έχουν χάσει τα σπίτια τους, ώστε να δει από κοντά την πρόοδο του πρότζεκτ, στο οποίο η ίδια βοήθησε στηρίζοντας την έκδοση του βιβλίου μαγειρικής των γυναικών με τίτλο «Together: Our Community Cookbook», του οποίου η Μέγκαν έγραψε τον πρόλογο και φιγουράρει στο εξώφυλλο ενώ μαγειρεύει! Οι συνταγές του βιβλίου προέρχονται από τις γυναίκες που μαγειρεύουν και είναι απλές με φαγητά που όλη η οικογένεια αγαπά.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έφθασε το πρωί στο κέντρο και στην είσοδο την υποδέχθηκαν οι γυναίκες της κοινότητας. Με μπορντό μίντι φόρεμα και παλτό στο ίδιο χρώμα του καναδικού οίκου Club Monaco η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ήταν χαμογελαστή και κρατούσε προστατευτικά την κοιλιά της. Στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού της η Μέγκαν φορούσε για πρώτη φορά ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό που έγραφε «love» και είναι δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Meredith Hahn, το οποίο έχει την έδρα του στο Λος Άντζελες. Ο βρετανικός Τύπος υποθέτει πως το νέο κόσμημα της δούκισσας του Σάσεξ, αξίας 260 ευρώ, είναι δώρο του πρίγκιπα Χάρι στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

Για ακόμα μία φορά η Μέγκαν αγνόησε το βασιλικό πρωτόκολλο και αγκάλιασε και φίλησε τις εθελόντριες. «Είμαι πολύ υπερήφανη για εσάς», είπε η Μέγκαν στις γυναίκες που μαγειρεύουν στο κέντρο και μπήκε στην κουζίνα, φόρεσε μια μαύρη ποδιά και βοήθησε και εκείνη στην ετοιμασία των γευμάτων, όπως είχε κάνει και τον Σεπτέμβριο, όταν επισκέφθηκε την «κουζίνα αγάπης», που βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο, για πρώτη φορά.

Από τον Σεπτέμβριο που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο συνταγών της Μέγκαν Μαρκλ έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 40.000 αντίτυπα στη Βρετανία και τα έσοδα ανέρχονται σε 235.000 ευρώ. Έτσι, αν και αρχικά η «κουζίνα της αγάπης» ήταν ανοιχτή μόνο δύο φορές την εβδομάδα, τώρα έχει την δυνατότητα να ανοίγει επτά ημέρες την εβδομάδα και να προσφέρει 200 γεύματα την ημέρα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που ζουν κοντά στον Πύργο του Γκρένφελ και σε κέντρα αστέγων της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης