Στην πληγείσα από τις πλημμύρες Μαγιόρκα το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας
Φελίπε και Λετίθια μετέβησαν σε πολλές κατοικίες στο Σαντ Λιορέντς, μία από τις πλέον πληγείσες κοινότητες - Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένα 5χρονο αγοράκι αγνοείται
Την πληγείσα από τις φονικές πλημμύρες Μαγιόρκα, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι επισκέφθηκαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια , θέλοντας να δώσουν κουράγιο στους πλημμυροπαθείς που έχασαν τα σπίτια τους από τη θεομηνία.
Ένα αγοράκι 5 ετών συνεχίζει να αγνοείται.
Το βασιλικό ζεύγος μετέβη σε πολλές κατοικίες στο Σαντ Λιορέντς, μία από τις πλέον πληγείσες κοινότητες.
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας, ντυμένοι στα μαύρα, αντήλλαξαν χειραψίες με τους κάτοικους και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή για να συμβάλουν στις εργασίες καθαρισμού.
Σήμερα, εκατοντάδες διασώστες συνέχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός 5χρονου αγοριού που αγνοείται, αφού το όχημα όπου επέβαινε παρασύρθηκε από τους ορμητικούς χειμάρρους μαζί με τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε και την αδελφή του που επέζησε.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών