Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Θα γίνουν κέρινα ομοιώματα σε μουσείο του Παρισιού

Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Θα γίνουν κέρινα ομοιώματα σε μουσείο του Παρισιού

Το κέρινο ομοίωμα του Γάλλου προέδρου θα κάνει την εμφάνισή του στο μουσείο Γκρεβίν του Παρισιού τον Ιανουάριο του 2018

Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Θα γίνουν κέρινα ομοιώματα σε μουσείο του Παρισιού
Ανάμεσα στα κέρινα ομοιώματα αστέρων του Χόλιγουντ, επιφανών πολιτικών, ηγετών της Γαλλικής Επανάστασης και διεθνών προσωπικοτήτων, που κοσμούν το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Γκρεβίν στο Παρίσι, αναμένεται να προστεθεί και αυτό του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, μέσα στο νέο έτος.

Ήδη, όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου RTL η δημοσιογράφος της Parisien, Κλοέ Μπελερέ, ο Εμμανουέλ Μακρόν αποδέχθηκε την πρόταση του μουσείου να τοποθετηθεί το κέρινο ομοίωμά του δίπλα στα κέρινα ομοιώματα των Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ, Άνγκελας Μέρκελ, Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ, στην ειδική πτέρυγα για τους αρχηγούς κρατών. 

Κλείσιμο


Όμως, αν και οι εργασίες για να είναι έτοιμο μέσα στο νέο έτος το κέρινο ομοίωμα του Γάλλου προέδρου έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους τεχνίτες να καλούνται να το φιλοτεχνήσουν μελετώντας φωτογραφίες και βίντεο με τον Εμμανουέλ Μακρόν, οι υπεύθυνοι του γαλλικού μουσείου, που είναι το δεύτερο πιο σπουδαίο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στον κόσμο, μετά το Μαντάμ Τισό του Λονδίνου, αναμένουν με αγωνία την απάντηση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας στην πρόταση που της έχει γίνει να τοποθετηθεί και το δικό της κέρινο ομοίωμα δίπλα σε εκείνο του συζύγου της.

Τα μέλη της Ακαδημίας του μουσείου Γκρεβίν συνεδριάζουν δύο φορές τον χρόνο για να επιλέξουν τις προσωπικότητες που θα γίνουν αγάλματα στο μουσείο της Μονμάρτης. Ο Στεφάν Μπερν, δημοσιογράφος και επικεφαλής του μουσείου καθώς και στενός φίλος του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, ζήτησε από την οικοδέσποινα του Μεγάρου των Ηλυσίων να μπει το κέρινο ομοίωμά της δίπλα σε αυτό του Γάλλου προέδρου και περιμένει την θετική της απάντηση, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Gala. 

Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του μουσείου, Βερονίκ Μπερέκ, επιβεβαίωσε την είδηση και δήλωσε: «Περιμένουμε την απάντηση της Μπριζίτ Μακρόν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης